Love for Dove

Såhär års känner vi nordbor oss som mest trötta och bleka. Hela kroppen längtar efter att våren ska anlända för att stanna. Därför är det viktigare än någonsin annars på året, att fylla på i förråden så att man blir pigg och orkar med allt man behöver göra. Vare sig det är ett arbetspass, ett tvättberg, en överfylld diskbänk eller något annat som kräver ork. 


Nu använder jag flitigt vårt förråd av bär i frysen. Vi gör blåbärssmoothies och klarbärskompott för att pigga upp våra vintertrötta kroppar. Igår testade vi att bara ha frysta blåbär och naturell yoghurt utan något tillsatt socker. Det var friskt och gott.

Förutom att fylla på kroppen med vitaminer så är det skönt att pyssla om sitt yttre också. På sommaren känner man sig oftast fräsch av alla bad och med den solkyssta hyn. Men vintertid är det skönt att få hjälpa fräschheten på traven. När jag har fött mina tre barn är det speciellt en produkt som fått följa med i BB-väskan varje gång. Det är Doves duschcreme. Att spraya sig med exklusiva parfymer är inget man längtar efter när man är bebismamma. Det känns inte så schysst mot bebis heller, som gillar att gosa in sig i de vanliga parfymzoonerna. Men en väldoftande duschcreme är ljuvligt. Om det är något märke som är "min doft" så är det Dove. Nu senast provade jag deras nya hårvårdsserie regenerating nourishment. Jag är supernöjd! Det passade verkligen till mitt hår som blev både väldoftande, blankt och friskt. Det går faktiskt att förändra och förbättra sitt hår. För mig är det med hjälp av Dove.

Naturliga vitaminer, trevliga hud- och hårvårdsprodukter samt sköna promenader tror jag är bästa överlevnadsknepen för att klara den sista biten av vintern. Det tror jag även hjälper för att förebygga vårtröttheten som kan komma smygandes.
Mina nya favoriter 
Det går att jobba med rätt produkter i håret för att skapa glans och friskhet
Smoothie med blåbär och naturell yoghurt 
Ljuvlig morgon
Efterlängtad syn ~ tvätt torkar ute framför vårt hus
Klarbärskompott med frysta bär från vår trädgård 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ambassadör

Tillräcklig

Något annat än läsa, skriva och räkna