Välkommen på min badrumshylla..

Mitt förra inlägg handlade ju som du vet inte om åldersnojja utan mer en hyllning. En hyllning till hur skönt det känns att vara fyrtio. För det är precis så jag känner.
Trots denna känsla inombords så finns det dock en yttre sak som är lite jobbig för mig. Jag vet inte hur du har det med den saken. Men för mig har det varit svårt att hitta bra hudvårdsprodukter. Det syns iallafall att huden varit med i några år nu. Dessutom är det lite extra märkbart såhär efter sommarens härliga dagar. Solande är något jag älskar men det torkar ut och sätter sina spår i ansiktet. Hittills har jag haft svårt att hitta en riktigt bra hudcreme. Antingen är den för tunn och fuktar inte upp så mycket som det skulle behövas. Eller så är den för fet och sjunker inte in utan lägger sig som en glansig hinna på huden. Så känner man sig mer som ett nypolerat glänsande juläpple än en vacker skönhet.

Så kom jag över en provprodukt med en hudcreme jag aldrig tidigare provat: Bright now vitamin C sleeping cream från Lumene. Den innehåller antioxidanter från Nordiska hjortron samt A, C och E-vitamin. Slurp kändes det som det sa i mitt ansikte och huden kändes genast mjuk och fin. Äntligen en creme som verkligen sjunker in och återfuktar. Varken för rinnig eller för fet utan perfekt krämig. O precis som man önskar av en nattcreme så har den en behagligt mild doft. 

Jag är så nöjd att äntligen ha hittat en produkt som funkar för min hy. O kan verkligen rekommendera den. Jag ser fram emot att få hjälp av deras produkter även nu när vi går mot kallare tider. Efter sommarsolen och nu då huden ska möta både höstvindar och vinterkyla. Lumene är här för att stanna hos mig. Välkommen till min badrumshylla! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ambassadör

Tillräcklig

Något annat än läsa, skriva och räkna